Akció!

Versace Jeans bézs táska

59 900 Ft 47 920 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Versace Jeans bézs táska

Bézs színű, nagyméretű kézi-, és válltáska. Felül cipzáras, eleje dombormintás, és Versace logó díszíti. Belül két részre osztott, középső rész cipzáras. Található benne 3 zseb, melyből 1 cipzáras. Kiegészítők pezsgő színűek. Anyaga magas minőségű és kopásállóságú eco bőr. Praktikus, könnyen viselhető fazon, tágas belső térrel, ahol elférnek az alapvető dolgok, amikre a mindennapokban szükséged lehet:) Egy elegáns bézs szín remek választás a tavaszi/nyári időszakban, hiszen könnyedén beilleszthető a ruhatáradba.
Magasság: 26 cm.
Szélesség: 38 cm.
Mélység: 13 cm.
Rövid kézi pánt: 33 cm.
Hosszú pánt: állítható hosszúságú.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Versace Jeans bézs táska” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.