Love Moschino bézs-arany táska

39 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: LM-táska-bézs-baba Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , ,

Love Moschino bézs-arany táska

Bézs és aranyszínű, kis méretű váll-, és crossbody táska. Felül cipzáras, elején szívecske applikációk, és Love Moschino logóval díszített. A táska felső része, és szívek aranyszínűek. Praktikus, könnyen viselhető fazon, kis méretben, mert van, hogy csak épp erre van szükséged:) Oldalán egy lecsatolható piros “hajú” fejecske kulcstartó található. Hétköznapi és party táskaként egyaránt viselhető, ez a játékos táska minden ruhádhoz jól mutat majd. Pántja állítható hosszúságú. Anyaga magas minőségű és kopásállóságú eco bőr. Kiegészítők aranyszínűek.
Hossza: 17 cm.
Szélessége: 22 cm.
Mélysége: 9 cm.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Love Moschino bézs-arany táska” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.