Akció!

Kiara ruha

21 900 Ft 10 950 Ft

  Kiürítés
  Kívánságlistára
  Kívánságlistára
  Méret

  Cikkszám: Kiara-kék Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

  Kiara ruha

  Sötétkék színű, szűk fazonú, hosszú ujjú, térd alatt érő női ruha. Nyak része kerek, és anyagában csavart díszítéssel. Anyaga elasztikus, bordás. Igyekszünk olyan fazonokat készíteni Nektek, ami nem gyakran megy szembe veletek az utcán:) Egyszerű fazon, egy kis csavarral mégis ütős kis darab, amit magassarkúval egy buliba, de sportos cipővel hétköznap is bátran viselhetsz!
  Összetétel: 90% pamut, 10% elasztán
  Származási helye: Magyarország
  Kezelése: 30°C, kézi mosás program, színfogó használatával.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Kiara ruha” értékelése elsőként

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Szállítási feltételek

  A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

  Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

  A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

  Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

  Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.