Akció!

Cango&Rinalid padlizsánlila színű csizma

119 900 Ft 71 940 Ft

  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Márka

Cikkszám: CR1016 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinalid padlizsánlila színű csizma

Padlizsánlila színű, olasz bőrből készült hosszú szárú, hegyes orrú csizma. Sarka pink színű bőrrel bevont. Belül cipzáras, a cipzár mellett gumis panel található. Oldalán  Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők ezüstszínűek. Amikor Cango&Rinaldi csizmát vásárolsz, egy olyan lábbelit viselsz, ami a megjelenésedet magasabb szintre emeli, és amivel megmutathatod, hogy tisztában vagy a divattal, és kifejezheted egyéniségedet! Ez a csizma pont ilyen!
Sarok magassága: 10 cm.
Szár magassága: 39 cm.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.