Cango&Rinaldi zöld-kék szandál és táska szett

174 800 Ft

  • 37
  • 38
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, , , ,

Cikkszám: Szett-Double-saru-zk Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

Cango&Rinaldi zöld-kék szandál és táska szett

Szandál: Zöld színű, olasz bőrből készült, magasított sarkú pántos szandál. Felső részét, és saroknál kék színjátszós Swarovski kristályok díszítik. Bokánál a keresztpánt kapcsolója állítható. Fém kapcsolón apró Cango&Rinaldi logó található. Kedvenc klasszikus Cango&Rinaldi nyári szandál fazon, melyben garantál a csodás megjelenés, hiszen laposban is lehetsz elegáns! Alapdarabjaid mellé válaszd ezt a különleges pisztácia árnyalatot, és emeld ki a legegyszerűbb ruhád vele. Alkalomra és a mindennapokban egyaránt viselheted:) Sarok magassága: 3 cm. Ár: 84900 Ft.

Táska: Világoskék színű bőrből készült nagyméretű bőr táska. Felső része és a pántok pasztlell zöld színű bőrből készültek. Felül elfordítható kapcsolóval záródik, pántoknál szegecsek találhatóak. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Belül két részre osztott, cipzáras rekesszel, és zsebekkel van ellátva. Külső részén, két oldalt nyitott zsebek találhatóak. Kiegészítők aranyszínűek. Kívül bőr, belül jacquard. Praktikus és egyszerű fazon, amiben minden fontos dolog elfér, amit egy női táska rejthet:) Kedvelt fazonod ebben a vidám pasztell árnyalatban a legkedvesebb tavaszi/nyári táskád lesz:) Szélesség: 30-32 cm. Magasság: 31 cm. Rövid pánt: 40 cm. Hosszú pánt: 94 cm. Ár: 89900 Ft.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található. I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi zöld-kék szandál és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.