Akció!

Cango&Rinaldi terepmintás csizma

129 900 Ft 77 940 Ft

  • 37
  • 38
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

,

Cikkszám: P-330-terep Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi terepmintás csizma

Olasz bőrből készült, terepmintás magassarkú, magas szárú csizma. Orra kissé kerekített, talpán platform található. Belül cipzár, és egy gumírozott rész található, oldalán piros bőr alapon szegecsek díszítik. Az egyik szegecs Cango&Rinaldi felirattal gravírozott. Csizmában található színek: bronz barna, fekete, khaki, olajkék.  Kiegészítők aranyszínűek. Új fazon a Cango&Rinalditól! Az ezerarcú ősz elevenedik meg ebben különleges, terepmintás csizmában. Szerezd be klasszikus alapdarabjaid mellé ezt az igazán különleges modellt. Csinos fazon, és mellette szuper kényelmes is, ez lesz az egyik kedvenced idén:)
Sarok magassága: 9 cm.
Sarok vastagsága: 4*3 cm.
Szár magassága: sarok felett 40 cm.
I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi terepmintás csizma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.