Cango&Rinaldi sötétzöld csizma és táska szett

164 800 Ft

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, , , , ,

Cikkszám: Szett-sötétzöld-bokacs-fanny Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi sötétzöld csizma és táska szett

Csizma: Sötétzöld színű, olasz klasszikus bőrből készült, magassarkú bokacsizma. Sarka fekete bőrrel bevont. Két oldalán gumis panel található, mely könnyíti a felvételt, külső részen a gumit apró szegecsek, a szárát felül pedig Cango&Rinaldi logó díszíti. Kívül-belül bőr, talpa csúszásgátlóval ellátott, fekete gumi. Kiegészítők ezüstszínűek. Ha alapdarabjaid mellé most szeretnél egy különlegesebb színt, válaszd ezt a csodás mély árnyalatot. A méregzöld évek óta nagy kedvenc, válassz hozzá fekete, bézs, púder, mustár, vagy akár kék színt. Próbáld ki ezt a fazont, garantáltan a kedvenced lesz:) Nagyon kényelmes, a mindennapokban tökéletes választás:) Szár magassága: 12 cm.
Sarok mérete: 5,5*4,5 cm. Ár: 79900 Ft.

Táska: Sötétzöldszínű, klasszikus bőrből készült nagyméretű kézi-, és válltáska. Belül kétterű, és egy cipzáras zseb található benne. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők ezüstszínűek. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti.
Szélessége: 34-37 cm. Magassága: 28 cm. Szélessége: 8-12 cm. Rövid pánt hossza: 39 cm. Hosszú pánt: 97 cm. Ár: 84.900 Ft.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi sötétzöld csizma és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.