Akció!

Cango&Rinaldi sötétkék boka cipő

79 900 Ft 47 940 Ft

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Márka

Cikkszám: CR1268 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi sötétkék boka cipő

Sötétkék, lézervágott bőrből készült, kerekített orrú, magasított talpú, boka slip-on. Elején egy ezüstszínű gumi-, bokánál tépőzáras pánt található, melyet Cango&Rinaldi logó díszít. A cipő nyelve, és a felső pánt klasszikus sötétkék bőrből készült. A Cango&Rinaldi minden évben törekszik a fejlődésre, és igyekszik olyan fazont gyártani, mely stílusos, divatos, ugyanakkor biztosítja lábadnak a kényelmet akár egész nap! Ez az új modell pont ilyen! Kedvenced lesz a mindennapokban, ez biztos:) A sötétkék már-már alapszín, akár a fekete, így bátran viselheted ruhatárad minden színével:)
Talp magasság: 2,5-4 cm.
Szár magassága: 10 cm. (talprész nélkül)

I. osztályú termék. Származási hely EU.

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.