Cango&Rinaldi sárga-arany táska Sunny

69 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi sárga-arany táska Sunny

Sárga színű, arany csillámos hatású olasz bőrből készült válltáska. Eleje és hátulja sárga, oldala és a pántja aranyszínű bőrből készült. Elől Cango&Rinaldi logó, oldalán rojtos kiegészítő díszíti. Egyterű, belül egy cipzáras zseb található. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők aranyszínűek. Pántja két oldalán arany láncos rész található. Akik a kisebb méretű táskákra szavaznak, ez egy igazán kedvelt darab lesz. Viseld váll-, vagy átlapolós táskaként. Lépj ki a komfortzónádból és a megszokott alapdarabok mellé szerezz be egy ütős színes, vidám darabot, mint ez csodás sárga:) Meglepően sok színnel kombinálhatod, és fantasztikusan feldobja az egyszerű hétköznapi szetted!
Méretek: szélesség: 23 cm, magasság: 17 cm, mélység: 8 cm, pánt: 128 cm.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található. I. osztályú termék. Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi sárga-arany táska Sunny” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.