Cango&Rinaldi rózsaszín-szürke ékszerszett 521

31 800 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: Szett-521-Ny-piton Kategória: Címkék: , , , , , ,

Cango&Rinaldi rózsaszín-szürke ékszerszett 521

Nyakpánt: Rózsaszín és szürke színű, pitonmintás bőrből készült nyakpánt. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők ezüstszínűek. Kapcsolója patent.
Hossza három méretben állítható: 33, 34 és 36 cm. Szélessége: 2,5 cm. Ár: 16900 Ft.

Karkötő: Rózsaszín és szürke színű, pitonmintás bőrből készült karkötő. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők ezüstszínűek. Kapcsolója patent.
Hossza két méretben állítható. 18 és 19 cm. Szélessége: 3,2 cm. Ár: 14900 Ft.

I. osztályú termék. Származási helye: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi rózsaszín-szürke ékszerszett 521” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.