Akció!

Cango&Rinaldi rosegold szett 3

159 800 Ft 95 880 Ft

  • 35
  • 41
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

,

Márka

Cikkszám: CR1161 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Cango&Rinaldi rosegold szett 3

Csizma:Rosegold színű, olasz bőrből készült bokacsizma. Sarka terepmintás bőrrel bevont. Felül Cango&Rinaldi logó díszíti. Kívül-belül bőr, talpa csúszásgátlóval ellátott. Kiegészítők aranyszínűek. A rosegold mindenki nagy kedvence, minden szezonban szeretjük viselni, és szuperül kombinálhatjuk ruhatárunk akármelyik színével. Próbáld ki ezt a fazont, garantáltan a kedvenced lesz:) Nagyon kényelmes, a mindennapokban tökéletes választás:) Szár magassága: 12 cm. Sarok mérete: 5,5*4,5 cm. Ár: 79900 Ft

Táska: Rosegold színű, olasz bőrből készült közepes méretű kézi-, és válltáska.  Fedele ráhajtós, alatta két patenttal záródik. Középen terepmintás bőr betét található, rajta Cango&Rinaldi logó díszítéssel. Pántja fém lánc, kiegészítők aranyszínűek. Belül két rekeszre osztott, és cipzáras zseb található benne. Csinos és kedvelt fazon, melyet szuperül kihasználhatsz akár a hétköznapokban, akár alkalmakkor. A legfontosabb dolgok kényelmesen elférnek benne:)  Szélesség: 27 cm. Magasság: 17 cm. Mélység: 6 cm. Pánt hossza: két méretben állítható 33 és 54 cm. Ár: 79900 Ft.

I. osztályú termék. Származási hely EU.

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.