Akció!

Cango&Rinaldi púder színű szőrme bunda

299 900 Ft 209 930 Ft

  • S-M
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Púder bunda-1 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi púder színű szőrme bunda

Púder színű, valódi szőrméből készült bunda. Hosszú ujjú, hosszított fazon. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők ezüstszínűek. Derekán fekete szalaggal masnira köthető. Elől rejtett, beakasztós kapoccsal záródik. Exkluzív bunda, visszafogott árnyalatban. Viselheted magassarkú csizmákkal, de egy sportosabb fazonnal is bátran hordható. Igazi társ a hideg hónapokban, mely örök darab lesz gardróbodban! Azonnali szállítás a készleten lévő méretből! Rendelhető színekről, méretekkel kapcsolatban, bővebb tájékoztatás az alábbi e-mail címen, és telefonszámon kérhető:
rendeles@doras.hu
06-20-947-9353
Rendelés esetén 30% előleg előreutalása szükséges!

I. osztályú termék, származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi púder színű szőrme bunda” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.