Cango&Rinaldi rózsaszín Swarovski gyöngy nyaklánc 1679

62 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi rózsaszín Swarovski gyöngy nyaklánc 1679

Világos rózsaszín, Swarovski kristályokból és Swarovski gyöngyökből készült, három soros nyaklánc. Kristályok színe: rózsaszín, és áttetsző. Kapcsolója mágneses fém henger, mely allergiamentes bevonattal van ellátva, kiegészítők ezüstszínűek. A három lánc eltérő hosszúságú. Új ékszer a Cango&Rinaldi-tól! Ismerd meg az új Swarovski gyöngyökből készült csodás kollekciót! Gyönyörű csillogás, kifinomult, és elegáns!
Láncok hossza: 41 cm, 47 cm, 56 cm.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék
Származási hely: EU

Képen aranyszínű kiegészítővel került fotózásra!

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.