Cango&Rinaldi piros táska Busty

39 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: Busty-piros-arany Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi piros táska Busty

Piros, gyöngyházfényű bőrből készült, kisméretű kézi-, ill. válltáska. Kívül bőr, belül jacquard. Felül cipzáras. Elején fém keretben Swarovski kristályokkal kirakott Cango&Rinaldi logó díszíti. Pántja lekapcsolható, és fém láncból készült. Kiegészítők aranyszínűek. Egy gyönyörű táska, amit felkaphatsz az alkalmi ruhádhoz, de hétköznap is viselheted, ha csak a pénztárcádra és a telefonodra van épp szükséged:)
Magassága: 21 cm. Szélessége: 30 cm. Mélysége: 3 cm. Pánt hossza: 110 cm.

Kezelési útmutatót, illetve vásárlói tájékoztatót mellékeljük.
I.osztályú termék.
Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi piros táska Busty” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.