Cango&Rinaldi piros-arany karkötő 1825

21 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: 1825-piros Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi piros-arany karkötő 1825

Piros színű bőr karkötő, elején aranyszínű glitter pillangó, és fém keretben egy pillangó Swarovski kristály díszíti. Fém kereten Cango&Rinaldi logó található. Kapcsolója patent, kiegészítők aranyszínűek. Kristály színe ezüst. Az ide szezon legmeghatározóbb motívuma a pillangó. A játékos, gondtalan és vidám meleg tavaszi és nyári napok hangulatát idézi, ezért nem csak cipőkön és táskáinkon, hanem az új ékszerkollekcióban is visszaköszön:) Szerezz be Te is egy ilyen szépséget!
Hossza: két méretben állítható 18 és 19 cm.
Szélessége: 2,5 cm.

I. osztályú termék. Származási helye: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi piros-arany karkötő 1825” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.