Akció!

Cango&Rinaldi ocelot-piros bokacipő

79 900 Ft 39 950 Ft

  • 41
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Sport-boka-ocelot-piros Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi ocelot-piros bokacipő

Fekete és piros színű bőrből, valamint ocelot mintás valódi szőrből készült cipzáras boka sportcipő. Felül Cango&Rinaldi logó díszíti. Talpa fekete, és csillámos aranyszínű gumiból készült. Ha egy igazán extravagáns cipőt szeretnél, ez lesz az igazi. Belevaló, vagány hölgyeknek, akik sportos megjelenése is lenyűgözően nőies.
Talp vastagsága: 1,5-4 cm között.
Szárhossz: 12 cm.
Az őszi/téli kollekciót imádni fogod! Az új modellek nagyon vagányak, energikusak és extra kényelmesek! Pont olyan, ami a rohanó hétköznapokban, és a ráérős hosszú sétáknál egyaránt a társad lesz. Továbbra is egyedi bőrök, és az apró különleges részletek teszik a C&R őszi kollekcióját igazán ütőssé.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi ocelot-piros bokacipő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.