Cango&Rinaldi ocelot mintás bokacsizma – Dukai Regina kollekció

84 900 Ft

  • 41
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi ocelot mintás bokacsizma - Dukai Regina kollekció

Fekete és barna színű, ocelot mintás valódi szőrből készült, enyhén kerekített orrú, magasított sarkú, belebújós bokacsizma. Két oldalán gumis panel található, szárán apró Cango&Rinaldi logó díszíti. Talpa fekete gumi, kiegészítők aranyszínűek. Az idei szezonban is megtalálod a Cango&Rinaldi és Dukai Regina közös kollekciója, melyet imádni fogsz! Az állatminta sosem megy ki a divatból, és ez az egyszerű kis fazon szuper viselet lesz elegánsabb és farmer nadrágokhoz, de egy ruhával is remekül mutat majd Rajtad!
Sarok magassága: 2,5 cm

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék. Származási hely EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi ocelot mintás bokacsizma – Dukai Regina kollekció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.