Akció!

Cango&Rinaldi kék tavaszi csizma és táska szett

168 800 Ft 118 160 Ft

  • 35
  • 36
  • 37
  • 39
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, , ,

Cikkszám: Szett-csizma-kék Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi kék tavaszi csizma és táska szett

Csizma: Kék színű, enyhén csillámló olasz bőrből készült, belebújós bokacsizma. Szárán Cango&Rinaldi logó díszíti. Kívül-belül bőr, talpa csúszásgátlóval ellátott. Kiegészítők ezüstszínűek. Szára laza, viseletnél kissé lejjebb csúszik. A tavaszi bokacsizma nagy kedvenc, az átmeneti időszak szupersztárja! A kék árnyalatai rabul ejtenek, és ez a különleges csillámos bőr teszi igazán játékossá:) Bőrből készült, felépítését tekintve olyan szerkezetű, mely kiváló lég- és vízgőzáteresztő, ezért a tavaszi/nyári szezonban akár harisnya nélkül is viselheted! Szár magassága: 19 cm. Sarok magassága: 8,5 cm. Ár: 79900 Ft.

Táska: Olasz bőrből készült, közepes méretű kézi-, és válltáska. Eleje és hátulja kék csillámos bőrből, oldala, szélei és a pántok ezüstszínű bőrből készültek. Középen Cango&Rinaldi logó díszíti. Belül egyterű, és cipzáras zseb található benne. Kívül bőr, belül jacquard. Kiegészítők ezüstszínűek. Az egyik legkedveltebb fazon, tökéletes a mindennapokban. Visszafogott, egyszerű, de a csillogó hatású bőr különlegessé teszi.Ütős darab, amit a legtöbb színhez bátran viselhetsz! Magassága: 26.5 cm. Széllessége: 33 cm. Mélysége: 12 cm. Rövid pántja: 36 cm. Hosszú pánt: 97 cm. Ár: 88900 Ft.

I. osztályú termék, származási hely: EU.Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi kék tavaszi csizma és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.