Cango&Rinaldi kék-lila színjátszós táska – Sunny – 2019 őszi kollekció!

79 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: Sunny-kékeslila Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi kék-lila színjátszós táska - Sunny - 2019 őszi kollekció!

Kékeslila színű, színjátszós olasz bőrből készült válltáska. Elején fém keretben Swarovski kristályok díszítik, a fém részen Cango&Rinaldi felirat található. Kristályok színe: lila, rózsaszín, ezüst, színjátszós. Egyterű, belül egy cipzáras zseb található. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők ezüstszínűek. Pántja két oldalán ezüst láncos rész található. Akik a kisebb méretű táskákra szavaznak, ez egy igazán kedvelt darab lesz, sportos és elegáns ruháidhoz egyaránt hordhatod:) Viseld váll-, vagy átlapolós táskaként.
Méretek: szélesség: 23 cm, magasság: 17 cm, mélység: 8 cm, pánt: 128 cm.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található. I. osztályú termék. Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi kék-lila színjátszós táska – Sunny – 2019 őszi kollekció!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.