Cango&Rinaldi fekete táska Nicky

89 900 Ft 53 940 Ft

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi fekete táska Nicky

Fekete, nyomottmináts olasz bőrből készült közepes méretű kézi-, és válltáska.  Fedele ráhajtós, alatta két patenttal záródik. Középen fém keretben Swarovski kristályok díszítik. Kristályok színe: fekete, arany, ezüst. A fém kereten Cango&Rinaldi gravírozás található.Pántja fém lánc, kiegészítők aranyszínűek. Belül két rekeszre osztott, és cipzáras zseb található benne. Csinos és kedvelt fazon, melyet szuperül kihasználhatsz akár a hétköznapokban, akár alkalmakkor. A legfontosabb dolgok kényelmesen elférnek benne:) Egy fekete táska alapdarab, nem hiányozhat a TE kollekciódból sem! Válaszd ezt a gyönyörű darabot!
Szélesség: 27 cm.
Magasság: 17 cm.
Mélység: 6 cm.
Pánt hossza: két méretben állítható 33 és 54 cm.

I. osztályú termék. Származási hely EU.

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.