Cango&Rinaldi fekete-rózsaszín szett

154 800 Ft

  • 35
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Szett-sportcipő-Team-fekete-rózsaszín Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Cango&Rinaldi fekete-rózsaszín szett

Cipő: Fekete, és rózsaszín bőrből készült fűzős sportcipő. Rózsaszín része glitterrel bevont, szélein fekete és rózsaszín ocelot mintás lakkbőrből készült. Elején a Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők rosegold színűek. Talpa fekete, oldalán Cango&R felirat található. Minden évben érkezik valamilyen új fazon Nektek, és Értetek:) Idén ez az egyik új talp, amit a tavaszi/nyári szezonban is nagyon kedveltetek! Könnyű, kényelmes és fiatalos fazon, ütős rózsaszínnel kiegészítve:) Kedvenc színösszeállításunk idén, olyan lányoknak/nőknek akik az igazán egyedi darabra szavaznak! Talp vastagsága: 2,5-4,5 cm között. Ár: 69900 Ft.

Táska: Fekete, és rózsaszín ocelot mintás lakkbőrből készült nagyméretű kézi-, és válltáska. Eleje, és hátulja fekete-rózsaszín mintás. Felső része, oldala és a pántok fekete lakk bőrből készült. Középen Cango&Rinaldi logó található. Felül cipzáras, belül egyterű, található benne egy nagyobb cipzáras rekesz. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők aranyszínűek. Magasság: 26 cm. Szélesség: 31 cm. Mélység: 13 cm. Kézi pánt: 36 cm. Hosszú pánt: 92 cm. Ár: 84900 Ft.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete-rózsaszín szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.