Akció!

Cango&Rinaldi fekete papucs és táska szett

160 800 Ft 119 150 Ft

  • 35
  • 38
  • 41
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, , ,

Cikkszám: Szett-fekete-papucs Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi fekete papucs és táska szett

Papucs: Fekete színű, olasz bőrből készült magasított sarkú papucs. Felső része két lyukacsos pánt, a nagyobbikat Swarovski kristályok és Cango&Rinaldi logó díszíti. Kristályok színe: arany, ezüst, szürke. A kristályok a sarok részen is megtalálhatóak. Kívül-belül bőr. Kötelező beszerezned nyárra egy szépséges papucsot! Válaszd ezt az elegáns, klasszikus feketét. Egyszerű, a kristályoknak köszönhetően mégis különleges darab! Ne mondj le a stílusos megjelenésről akkor sem, ha papucs mellett döntesz:) Sarok magassága: 3 cm. Ár: 65900 Ft.

Táska: Fekete, fényes hatású, olasz bőrből készült női kézi-, és válltáska. Trapéz alakú, áthajtós fedelű, elején fém kapcsolóval záródik. Belül két rekeszre osztott, található benne egy cipzáras zseb. Fedelét középen Swarovski kristályok, alsó részét Cango&Rinaldi logó díszíti. Kristályok színe: arany, ezüst, szürke. Kiegészítők aranyszínűek. Pántja állítható hosszúságú. Egy gyönyörű és elegáns fekete táskára minden szezonban szükséged van, ebben a fazonban és méretben ideális akár alkalomra, akár a mindennapokban:) Magassága: 23 cm. Szélessége: 26-32 cm között. Mélysége: 5-9 cm között. Vállpánt magassága (állítható): 37-46 cm között. Ár: 94900 Ft.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék.
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete papucs és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.