Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma és táska szett

159 800 Ft

  • 35
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

,

Cikkszám: Szett-bcs-team-feketelogos Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma és táska szett

Csizma: Fekete alapon C&R logó mintás, olasz bőrből készült magassarkú bokacsizma. Orra kissé kerekített, belül cipzáras, kiegészítők ezüstszínűek. Felül a szárán Cango&Rinaldi logó díszíti, sarka ezüstszínű glitterrel bevont. Egy klasszikus fekete minden szezonban telitalálat, egy kis glitterrel és az egyedi bőrrel mégis különleges kis darab! Csinos fazon, és mellette szuper kényelmes is, ez lesz az egyik kedvenced idén:) Sarok magassága: 7 cm.
Szár magassága: sarok felett 10 cm. Ár: 74900 Ft.

Táska: Ezüst és fekete színű, nagyméretű kézi-, és válltáska. Eleje, oldala, hátulja és a pántok ezüstszínű bőrből készültek, felül fekete alapon C&R monogrammal díszített bőrből készült. Középen Cango&Rinaldi logó található. Felül cipzáras, belül egyterű, található benne egy nagyobb cipzáras rész. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők ezüstszínűek. Magasság: 26 cm. Szélesség: 31 cm. Mélység: 13 cm. Kézi pánt: 36 cm. Hosszú pánt: 92 cm. Ár: 84900 Ft.
I. osztályú termék. Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.