Akció!

Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma

89 900 Ft 44 950 Ft

  • 36
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, ,

Cikkszám: csizma-veszkó-fekete-ezüst Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma

Fekete és ezüstszínű, olasz bőrből készült magassarkú western fazonú csizma. Orra kissé hegyesített, szára boka fölött ér. Belül cipzáras, külső oldalán Cango&Rinaldi logó díszíti. Új modell a Cango&Rinaldi-tól! Egy vagány western csizmát muszáj beszerezned, hisz 2020-ban hatalmas trend lesz! Vagány és lezser stílus, amit ruhával és nadrággal egyaránt viselhetsz. A fekete és ezüst összhangja remekül mutat ebben a különleges bőrben.

Talp vastagság: 0,8 mm
Sark magassága: 5*4*4 cm.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék. Származási helye EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete-ezüst bokacsizma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.