Akció!

Cango&Rinaldi fekete cipő és táska szett

120 800 Ft 72 480 Ft

  • 35
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Szett-magassarkú-fekete Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi fekete cipő és táska szett

Cipő: Fekete lakkbőrből készült, hegyes orrú, hátul nyitott magassarkú bőr cipő. Bokánál a pántja állítható, a csaton apró Cango&Rinaldi logó díszíti. Sarka fehér, fekete és színes mozaik kristállyal bevont. Kiegészítők ezüstszínűek. Egyik legszebb cipellő az idei szezonban! Szeretjük a különleges darabokat, ami egyszerre letisztult, mégis játékos 🙂 Tökéletes választás bármilyen alkalomra szeretnéd, egy üzleti találkozóra épp úgy, mint egy partira. Sarok magassága: 10 cm. Ár: 75900 Ft.

Táska: Fekete lakkbőrből készült, kisméretű kézi-, ill. válltáska. Kívül bőr, belül jacquard. Felül cipzáras. Elején Elején színes mozaik kristályok és Cango&Rinaldi logó díszíti. Pántja lekapcsolható, és fekete. Kiegészítők ezüstszínűek. Egy gyönyörű táska, amit felkaphatsz az alkalmi ruhádhoz, de hétköznap is viselheted, ha csak a pénztárcádra és a telefonodra van épp szükséged:) Magassága: 21 cm. Szélessége: 30 cm. Mélysége: 3 cm. Pánt hossza: 110 cm. Ár: 44900 Ft.

Kezelési útmutatót, illetve vásárlói tájékoztatót mellékeljük.
I.osztályú termék.
Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete cipő és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.