Akció!

Cango&Rinaldi fekete-arany csizma

119 900 Ft 59 950 Ft

  • 35
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Csizma-hosszúsz.-arany-fekete Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi fekete-arany csizma

Fekete és aranyszínű, nyomottmintás olasz bőrből készült magassarkú, magas szárú csizma. Orra kissé kerekített. Oldalán cipzár, hátul egy gumírozott rész található, felül kristállyal ellátott Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők aranyszínűek. Kedvenc fazon a Cango&Rinalditól! Szerezd be klasszikus alapdarabjaid mellé ezt az igazán különleges csizmát. Csinos fazon, és mellette szuper kényelmes is, ez lesz az egyik kedvenced idén:)
Sarok magassága: 7 cm.
Szár magassága: 40 cm.
I. osztályú termék. Származási helye EU.

A 38-as méret sarka klasszikus khaki bőrből készült, mint a platform rész!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete-arany csizma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.