Cango&Rinaldi fekete-arany cipő és táska szett

107 800 Ft

  • 39
  • 38.5
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, ,

Cikkszám: Szett-busty-fekete-arany-sport Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Cango&Rinaldi fekete-arany cipő és táska szett

Cipő: Fekete és aranyszínű, olasz bőrből készült dupla tépőzáras sportcipő. Fekete része csillámos hatású, és egyik pántot Swarovski kristállyal kirakott Cango&Rinaldi felirat díszíti. Kiegészítők aranyszínűek. Talpa fekete, és arany csillámos gumi, oldalán Cango&R felirattal. A trendkövetés mellett fontos, hogy kényelemben is érezzétek magatokat. Ez a sportcipő is ilyen! Menő sportos fazon, amit persze egy szuper ruhával vagy szoknyával is fel tudsz venni! A fekete-arany klasszikus összeállítása az őszi ruhatáradban remek kis darab lesz, a csillogás pedig alap:)
Talp vastagsága: 2,5-4,5 cm között. Ár: 69900 Ft.

Táska: Fekete csillámos bőrből készült, kisméretű kézi-, ill. válltáska. Kívül bőr, belül jacquard. Felül cipzáras. Elején Swarovski kristályokkal kirakott Cango&Rinaldi logó díszíti. Pántja lekapcsolható, és fekete klasszikus bőr. Kiegészítők aranyszínűek. Egy gyönyörű táska, amit felkaphatsz az alkalmi ruhádhoz, de hétköznap is viselheted, ha csak a pénztárcádra és a telefonodra van épp szükséged:) Magassága: 21 cm. Szélessége: 30 cm. Mélysége: 3 cm. Pánt hossza: 110 cm. Ár: 37900 Ft.

Kezelési útmutatót, illetve vásárlói tájékoztatót mellékeljük.
I.osztályú termék.
Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fekete-arany cipő és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.