Akció!

Cango&Rinaldi fehér táska Bianca

84 900 Ft 59 430 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi fehér táska Bianca

Fehér színű, olasz bőrből készült női kézi-, és válltáska. Trapéz fazonú, felül cipzáras. Füleknél elől és hátul szegecsek találhatóak. Elején Swarovski kristállyal díszített Cango&Rinaldi logó található. Belül jaquard, két részre osztott, és egy cipzáras zseb található benne. Kiegészítők ezüstszínűek. Új táska fazon a Cango&Rinalditól! Közepes méret, praktikus elosztás, és kényelmes viselet jellemzi! Garantáltan a kedvenc táskád lesz, ez az egyszerű és letisztult modell:) Nyári alapdarab, hogy beszerezz egy szépséges fehér táskát, válaszd ezt, biztosan a kedvenced lesz:)
Magasság: 26 cm.
Szélesség: 29-38 cm között.
Mélység: 10 cm.
Kézi pánt: 34 cm.
Hosszú pánt: 98 cm.

I. osztályú termék. Származási helye: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fehér táska Bianca” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.