Akció!

Cango&Rinaldi fehér, pillangó mintás bokacsizma

79 900 Ft 47 940 Ft

  • 35
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

,

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi fehér, pillangó mintás bokacsizma

Fehér alapon színes pillangókkal és Cango&Rinaldi felirattal díszített, olasz bőrből készült bokacsizma. Elején cipzárral záródik. Orra és a cipzár mellett klasszikus fehér bőrrel kombinált. Kiegészítők aranyszínűek. Talpa bézs színű, csúszásmentes gumi. Fedezd fel a Cango&Rinaldi  téli fazonját, ezt az extravagáns és menő bakancsot! Érkeznek a 2019-es év tavaszi modelljei! Kedvenc fazonod most egy szuper egyedi pillangó és Cango&Rinaldi mintás bőrből készült. A színek és a minták hatnak hangulatunkra, és ha ránézünk erre a bakira, nekünk a szépség, és a boldog pillanatok jutnak eszünkbe! Jutalmazd meg magad Te is egy szépséges tavaszi cipellővel:)
Szár hossza: 16 cm.
Talp vastagsága: 2,5-4 cm között.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fehér, pillangó mintás bokacsizma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.