Cango&Rinaldi fehér-mozaik szett

141 800 Ft

  • 38
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Szett-LadyG-papucs-mozaik Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi fehér-mozaik szett

Papucs: Színes apró mozaik kristályokkal bevont, bőr sportos papucs. Talpa fehér, felső része bőrből készült, alsó része gumi. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti, kiegészítők ezüstszínűek. Extra könnyű sportos papucs, mely nem csak kényelmes, trendi és vagány is:) Kedvenc nyári fazonunk próbáld ki Te is! A szezon egyik slágere a csodás színekben pompázó mozaik kristályok, melyek rabul ejtenek visszafogott csillogásukkal:) Viseld hétköznap, vagy nyaraláskor a parton, esti sétákon akár ruhával, vagy nadrággal 🙂 Talp vastagsága: 3-4 cm. Ár: 55900 Ft.

Táska: Fehér klasszikus bőrből készült női kézi-, és válltáska. Trapéz alakú, áthajtós fedelű, elején fém kapcsolóval záródik. Belül két rekeszre osztott, található benne egy cipzáras zseb. Fedelét középen színes mozaik kristályok, alsó részét Cango&Rinaldi logó díszíti. Mozaik mellett és a logó alatt púder színű bőrrel kombinált. Kiegészítők ezüstszínűek. Pántja állítható hosszúságú. A tavaszi/nyári szezon elengedhetetlen alapdarabja a fehér táska! Egy igazán kedves, és letisztult darab, amit nagyon fogsz szeretni:) Magassága: 23 cm. Szélessége: 26-32 cm között. Mélysége: 5-9 cm között. Vállpánt magassága (állítható): 37-46 cm között. Ár: 85900 Ft.

I. osztályú termék. Származási helye: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fehér-mozaik szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.