Cango&Rinaldi fehér ékszerszett 1873-1871

39 800 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: 1873-1871 Kategória: Címkék: , ,

Cango&Rinaldi fehér ékszerszett 1873-1871

Nyaklánc: Fehér bőr nyaklánc, elején bőr alapon virág formájú medál, és Cango&Rinaldi logó díszíti. A medál fém keretében ezüstszínű Swarovski kristály található. Kapcsolója mágneses henger, kiegészítők aranyszínűek. Fedezd fel az új, letisztult kollekciót és szerezd be a legszebb darabokat! Hossza: 43 cm. Medál: 4,5 cm. Ár: 19900 Ft.

Karkötő: Fehér színű, több vékony bőr szálból álló karkötő. Elején fém keretben virág formájú díszítő elem található. A virág szirmai ezüst Swarovski kristályok. Kapcsolója mágneses henger, kiegészítők aranyszínűek. Egy kedves és fiatalos fazon, új applikációkkal! Fedezd fel az új, letisztult kollekciót és szerezd be a legszebb darabokat! Hossza: két méretben állítható 18,5 cm. Szélessége: 1-2 cm között. Ár: 19900 Ft.

I. osztályú termék. Származási helye: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi fehér ékszerszett 1873-1871” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.