Akció!

Cango&Rinaldi ezüstszínű táska RA1

49 900 Ft 34 930 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára
Cikkszám: RA1-ezüst Kategóriák: , , ,

Cango&Rinaldi ezüstszínű táska RA1

Ezüstszínű, olasz bőrből készült kisméretű válltáska. Eleje glitterrel bevont, középen Cango&Rinaldi logó díszíti. Belül anyaga jacquard, három rekeszre osztott, melyből a középső cipzáras. Felül szintén cipzárral záródik. Kiegészítők ezüstszínűek. Neked is szükséged lesz egy ilyen cuki kisméretű táskára, hiszen néha elegendő, ha csak pár dolgot viszel magaddal. Akár alkalminak, akár hétköznapi viseletre szánod, mindegyikre tökéletes választás. Praktikus elosztás, kicsi méretéhez képest jól pakolható fazon. Pántja állítható, kisebbre köthető.
Magasság: 15 cm
Szélesség: 20 cm
Mélység: 10 cm.
Pánt: 135 cm .

Kezelési útmutatót, illetve vásárlói tájékoztatót mellékeljük
I. osztályú termék.
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi ezüstszínű táska RA1” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.