Cango&Rinaldi ezüstszínű bokacsizma és táska szett

174 800 Ft

  • 39
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Szett-ezüst-bakancs-team Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi ezüstszínű bokacsizma és táska szett

Csizma: Ezüstszínű, gyöngyházfényű olasz bőrből készült bokacsizma. Elején cipzárral záródik. Orránál kristályokkal díszített. Kiegészítők ezüstszínűek. Talpa fekete színű, enyhén csillámos, csúszásmentes gumi. Fedezd fel a Cango&Rinaldi őszi fazonjait, köztük ezt az extravagáns és menő bakancsot! Az ezüst a csodás kristályok csillogásával minden egyszerű öltözetet feldob! Neked lesz a legszebb bakid ebben a szezonban:)
Szár hossza: 16 cm. Talp vastagsága: 2,5-4 cm között. Ár: 89900 Ft.

Táska: Ezüst és fekete színű, nagyméretű kézi-, és válltáska. Eleje, oldala, hátulja és a pántok ezüstszínű bőrből készültek, felül fekete alapon C&R monogrammal díszített bőrből készült. Középen Cango&Rinaldi logó található. Felül cipzáras, belül egyterű, található benne egy nagyobb cipzáras rész. Kívül bőr, belül jacquard, kiegészítők ezüstszínűek. Magasság: 26 cm. Szélesség: 31 cm. Mélység: 13 cm. Kézi pánt: 36 cm. Hosszú pánt: 92 cm. Ár: 84900 Ft.

I. osztályú termék.
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi ezüstszínű bokacsizma és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.