Akció!

Cango&Rinaldi dióbarna tavaszi csizma – Dukai Regina kollekció

94 900 Ft 66 430 Ft

  • 37
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi dióbarna tavaszi csizma - Dukai Regina kollekció

Dióbarna színű, olasz nubuk bőrből készült magassarkú, magas szárú tavaszi csizma. Orra kissé kerekített, szárán enyhén laza, belebújós fazon. Oldalán három szegecs díszíti, az egyiken Cango&Rinaldi gravírozás található. Kiegészítők aranyszínűek. Új fazon a Cango&rinaldi és Dukai Regina kollekciójából! A természetközeliség, ezzel együtt a földszínek egyre közelebb kerülnek hozzánk, valamint a divat világában is mindig meghatározó ezen árnyalatok. Szerezd be klasszikus alapdarabjaid mellé ezt az igazán különleges csizmát, viseld ruhával vagy szoknyával és legyen a TE öltözeted a legütősebb 🙂 Természetesen ősszel, és enyhe téli napokon is tökéletes választás. Bőrből készült, felépítését tekintve olyan szerkezetű, mely kiváló lég- és vízgőzáteresztő, ezért a tavaszi/nyári szezonban akár harisnya nélkül is viselheted!
Sarok magassága: 9 cm.
Szár hossza: 43 cm.
I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi dióbarna tavaszi csizma – Dukai Regina kollekció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.