Akció!

Cango&Rinaldi csokoládébarna bunda

299 900 Ft 209 930 Ft

  • S-M
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Bunda-csoki-1 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi csokoládébarna bunda

Csokoládébarna színű, valódi szőrméből készült bunda. Középen kék, és törtfehér színekkel kombinált. Hosszú ujjú, hosszított fazon, magasított nyakkal. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Kiegészítők ezüstszínűek. Elől rejtett, beakasztós kapoccsal záródik. Exkluzív bunda, visszafogott árnyalatban. Viselheted magassarkú csizmákkal, de egy sportosabb fazonnal is bátran hordható. Igazi társ a hideg hónapokban, mely örök darab lesz gardróbodban! Azonnali szállítás a készleten lévő méretből! Rendelhető színekről, méretekkel kapcsolatban, bővebb tájékoztatás az alábbi e-mail címen, és telefonszámon kérhető:
rendeles@doras.hu
06-20-947-9353
Rendelés esetén 30% előleg előreutalása szükséges!

I. osztályú termék, származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi csokoládébarna bunda” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.