Cango&Rinaldi bordó szett

122 900 Ft

  • 36
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

Cikkszám: Kenzo-bordo-set2 Kategória:

Cango&Rinaldi bordó szett

Csizma: Bordó színű bőr csizma, szára valódi szőrméből készült. Orr része lakkbőr, sarok része nubuk bőr. A szőrme rész alatt található belül a cipzár, oldalán Cango&Rinaldi logó díszíti. Talpa fekete gumi. Kiegészítők aranyszínűek. A szezon egyik legszebb csizmája! Sportos, kényelmes, meleg viselet, ugyanakkor extravagáns és fiatalos darab! Merj színeket viselni, és újíts be egy ilyen csodás meleg árnyalattal, hogy Te légy a legtrendibb:)
Talp vastagsága: 2-3 cm. Ár: 129900 Ft.

Táska: Bordó színű, valódi szőrméből készült közepes méretű táska. Ráhajthatós fedele patenttal záródik. A kapcsoló rész és a pántok bőrből készültek. Elején Cango&Rinaldi logó díszíti. Belül egyterű, és jacquard, kiegészítők aranyszínűek. Egy szuper kis táska a rohangálós hétköznapokra, ha csak egy pénztárcát és telefont szeretnél magaddal vinni:) Magassága: 25 cm. Szélessége: 21 cm. Mélysége: 4 cm. Pánt hossza: 125 cm. Ár: 53900 Ft.

I. osztályú termék. Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi bordó szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.