Akció!

Cango&Rinaldi bézs – virágos sportcipő

74 900 Ft 52 430 Ft

  • 36
  • 38
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

,

Cikkszám: Zoknisport-bézs Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Cango&Rinaldi bézs - virágos sportcipő

Bézs színű, elasztikus textilből készült belebújós sportcipő. Körben a szélein fekete alapon virágmintás bőrrel kombinált. Oldalán Swarovski kristályokkal díszített Cango&Rinaldi logó díszíti. Talpa fekete gumi, szintén C&R logóval feliratozott.
Talp vastagsága: 1,5-4 cm között.
Szárhossz: 12 cm.
Az őszi kollekciót imádni fogod! Az új modellek nagyon vagányak, energikusak és kényelmesek! Pont olyan, ami a rohanó hétköznapokban, és a ráérős hosszú sétáknál egyaránt a társad lesz. Továbbra is egyedi bőrök, és az apró különleges részletek teszik a C&R őszi kollekcióját igazán ütőssé. Ha szereted az extrém darabokat, ezt a bézs – virágos különlegességet Neked ajánljuk:)

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi bézs – virágos sportcipő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.