Akció!

Cango&Rinaldi dióbarna magassarkú cipő – Dukai Regina kollekció

79 900 Ft 39 950 Ft

  • 36
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinaldi dióbarna magassarkú cipő - Dukai Regina kollekció

Dióbarnaszínű, nubuk bőrből készült, nyitott orrú, magasított szárú, rojtos magassarkú cipő. Elején Cango&Rinaldi logó, a megkötős részen bambusz díszítés található. Sarka klasszikus bőrrel bevont. A tavaszi szezonban most is megtaláljátok a Cango&Rinaldi és Dukai Regina munkájának gyümölcsét! A közös kollekcióból árad a magabiztosság, az energia, és a nőiesség! Dukai Regina ma az egyik legismertebb véleményvezér, aki hiteles számunkra a divat tekintetében, legyen sportos, elegáns, vagy szexi az outfit-je, mindig szuper a megjelenése:) Ezzel a menő magassarkúval a Te szetted is ütős lesz! Viseld munkahelyre egy visszafogott ruhával, a mindennapokban farmerrel, vagy bulizd át benne az éjszakát egy mini szoknyával! Szerintünk mindenhová tökéletes választás lesz! A kialakítás, és a platform magassága biztosítja majd, hogy kényelmes viselet legyen számodra!
Platform magassága: 1,5 cm.
Sarok magassága: 10 cm.
Szár magassága: 8 cm.

I. osztályú termék. Származási helye EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi dióbarna magassarkú cipő – Dukai Regina kollekció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.