Akció!

Cango&Rinaldi sárga tavaszi bokacsizma

79 900 Ft 47 940 Ft

  • 35
  • 36
  • 39
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, ,

Cikkszám: Bokacsizma-banán Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , , ,

Cango&Rinaldi sárga tavaszi bokacsizma

Banánzöld színű, enyhén csillámló olasz bőrből készült, belebújós bokacsizma. Sarka lakkbőrrel bevont. Felül Cango&Rinaldi logó díszíti. Kívül-belül bőr, talpa csúszásgátlóval ellátott. Kiegészítők aranyszínűek. A tavaszi bokacsizma nagy kedvenc, az átmeneti időszak szupersztárja! Ebben az egzotikus banánzöld színben igazán vidám és egyedi darab:) Próbáld ki ezt az új fazont, garantáltan a kedvenced lesz:) Nagyon kényelmes, a mindennapokban tökéletes választás:) Bőrből készült, felépítését tekintve olyan szerkezetű, mely kiváló lég- és vízgőzáteresztő, ezért a tavaszi/nyári szezonban akár harisnya nélkül is viselheted!

Szár magassága: 12 cm.
Sarok magassága: 8,5 cm.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található. I. osztályú termék. Származási hely: EU.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi sárga tavaszi bokacsizma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.