Akció!

Cango&Rinaldi aranyszínű papucs és táska szett

148 800 Ft 110 750 Ft

  • 36
  • 41
  • 40
Kiürítés
Kívánságlistára
Kívánságlistára
Méret

, , ,

Cikkszám: Szett-papucs-pillangó Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Cango&Rinaldi aranyszínű papucs és táska szett

Papucs: Aranyszínű, olasz bőrből készült magasított sarkú papucs. Felső része három bőr pántból áll, melyeket glitter pillangó applikáció, és fém keretben ezüstszínű Swarovski kristály díszít. A fém kereten Cango&Rinaldi grívíroás található. Sarka, és belül a lábujj résznél aranyszínű, pillangó mintás bőrrel bevont. Kívül-belül bőr. Kötelező beszerezned nyárra egy szépséges papucsot! A pillangók a játékos, gondtalan és vidám meleg nyári napok hangulatát idézi, imádni fogod ahogy a glitterek és a kristály megcsillan a lábadon:)
Sarok magassága: 3 cm. Ár: 65900 Ft.

Táska: Aranyszínű, olasz bőrből készült női kézi-, és válltáska. Trapéz fazonú, felül cipzáras. Füleknél elől és hátul szegecsek találhatóak. Elején glitterből készült pillangó applikáció, és Swarovski kristállyal díszített Cango&Rinaldi logó díszíti. Belül jaquard, két részre osztott, és egy cipzáras zseb található benne. Kiegészítők aranyszínűek. Új táska fazon a Cango&Rinalditól! Közepes méret, praktikus elosztás, és kényelmes viselet jellemzi! Garantáltan a kedvenc táskád lesz, ez az egyszerű és letisztult modell:) Az idei szezonban hódítanak a pillangós motívumok, ez a táska. Magasság: 26 cm. Szélesség: 29-38 cm között. Mélység: 10 cm. Kézi pánt: 34 cm. Hosszú pánt: 98 cm. Ár: 82900 Ft.

Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.
I. osztályú termék.
Származási hely: EU

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinaldi aranyszínű papucs és táska szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.