Cango&Rinald ezüstszínű Swarovski kristály táska Metro – ELŐRENDELHETŐ!

289 900 Ft

1 készleten

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Cango&Rinald ezüstszínű Swarovski kristály táska Metro - ELŐRENDELHETŐ!

Ezüstszínű, olasz bőrből készült válltáska. Fedele, és elülső része Swarovski kristályokkal, és Swarovski gyöngyökkel díszített. Kristályok színe: pasztell rózsaszín, színjátszós ezüst, pasztell zöld, rosegold Gyöngyök színe: fehér, rosegold. . Kapcsolója fém csat, alul Cango&Rinaldi logó található. Belül egyterű, egy zseb található benne. Kiegészítők ezüstszínűek. A Swarovski és a Cango&Rinaldi több éves sikeres együttműködésének szimbóluma ez az exkluzív, egyedi táska! Addiktív, lenyűgöző darab, a csillogás szerelmeseinek! Csodás kiegészítőd lesz bálra, esküvőre, partira, de akár egy vacsora estre is! Ezek a mesebeli pasztell árnyalatok elvarázsolnak és különleges kiegészítőd lesz egy életen át:)

Szélessége: 20 cm. Magassága: 15 cm. Vastagsága: 5 cm. Pántja fém lánc, hossza állítható: 68 és 122 cm.
Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található. I. osztályú termék. Származási hely: EU.

A táska előrendelhető,  és 50%-os előleg (144.950 Ft) kifizetésével lehet a megrendelést véglegesíteni! Szállítási idő 2-4 hét!
Vásárláskor kérjük válassza a “Banki utalás” opciót, ahol válasz e-mailben küldjük a szükséges adatokat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cango&Rinald ezüstszínű Swarovski kristály táska Metro – ELŐRENDELHETŐ!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási feltételek

A vásárló által kiválasztott terméket – amennyiben az a webáruház készletén van -, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 munkanapon belül futárszolgálat igénybevételével kiszállításra kerül. Amennyiben a vásárló által kiválasztott termék a webáruház készletén nem lelhető fel, úgy az a megrendelés visszaigazolásától (a szerződéskötéstől) számított 4 héten belül futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra. A vásárló a szállítási címtől eltérő számlázási címet jelölhet meg, erről azonban a termék megrendelésekor köteles tájékoztatni a webáruházat.

Ha a vásárló által megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll a webáruház rendelkezésére, úgy az előjegyzésbe kerül, és a megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazásával kerül kiszállításra. Erről a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben tájékoztatja a weboldal üzemeltetője a vásárlót.

A weboldal üzemeltetője kizárólag belföldi szállítást vállal.

Magyarország egész területén egységes szállítási díj kerül felszámolásra, amelynek összege bruttó 100.000,-Ft. alatti rendelés esetén 990. – Ft. Amennyiben a vásárlás bruttó 100.000.- Ft. feletti úgy a weboldal üzemeltetője szállítási költséget nem számol fel. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót tartalmazzák. A szállítás időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor e – mailben kap tájékoztatást a megrendelő.

Amennyiben a futárszolgálat a termék kézbesítésekor a megadott címen senkit nem lel fel, vagy a vásárló a termék ellenértékét nem tudja a kézbesítésekor megfizetni, úgy a termék kézbesítését a futárszolgálat még egyszer megkísérli. A második kézbesítés időpontjáról e – mailben kap tájékoztatást a vásárló. Amennyiben a termék második kézbesítésének a megkísérlése is sikertelen, úgy azt a futárszolgálat visszaszállítja a webáruháznak. A webáruház által alkalmazott szállítási díjak a törvényes mértékű általános forgalmi adót, és a kétszeri kézbesítés díját tartalmazzák ebben az esetben.