INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Táskák reflektorfényben!

A táskák nem csak praktikus kiegészítői a női divatnak, hanem önkifejező stíluselemei is.  Keresve sem találunk olyan divat érzékeny hölgyet, aki ne rajongana a minőségi darabokért. Ha Ön is ellenállhatatlan vágyat érez a stílusos, időtálló kiegészítőkért, akkor a 2019-es nyári trendek leveszik majd a lábáról.
Nézzük, melyek a szezon legszebb Cango&Rinaldi táskái!

A táskadivat palettájáról elsősorban azok az árnyalatok köszönnek vissza, melyek 2019-ben igazán menőnek számítanak. A vadító hologramok és a vibráló neon színek mellett megjelennek a finom, halovány rózsa-és bézs színek, az örök klasszikusnak számító arany-ezüst duója. A monokróm egy időre háttérbe szorul, hiszen a színre-színt kerül most a középpontba. Az árnyalatok halmozása a hideg-meleg tónusok kombinálása közkedvelt az idén. A Cango&Rinaldi kollekciója mesterien jeleníti meg a divatirányzat kontrasztos összeállításait. Lehet csillogó vagy matt, most sehogy sem lőhet mellé.


A kifutókon, a színeken és a stíluson túl a kiegészítő anyaga is szintén nagy hangsúlyt kapott. A tervezők nagy jelentőséget tulajdonítottak a szín – textúra – forma összhatásának. Idén metál-és neonfényű nyomott mintás bőrben, pasztell és homok tónusú hasított bőrben pompáznak a táskaköltemények, izgalmas színes mozaik és Swarovski kristály berakásokkal. Bambuszból készült fogópántok, glitterből készült pillangó applikációk és díszítő szegecsek teszik egyedivé és különlegessé a Cango&Rinaldi táskáit.

Minden méretben megtalálhatja kedvencét, hiszen a legdivatosabb fazonok a boríték és a hatalmas shopperek. Különleges geometrikus formájú kiegészítők, szuper mutatós hátizsákok, is egyaránt népszerűek.

A már jól ismert trendeket könnyen alkalmazhatjuk a hétköznapokban. A nyári utazások alkalmával legjobb döntés az ultra menőnek számító hátizsák, amely a szépségén túl még kényelmes és praktikus is. Akár városlátogatáskor, akár a dolgos hétköznapokon is maximálisan kilehet majd használni. Egy női táskába mindig, mindennek helye van.  A Cango&Rinaldi kollekciójában helyt kapó hátikában biztosan elfér majd minden szükséges dolgunk. A nyári pezsgő éjszakában egy feltűnő borítéktáskára van szükség, amely összhangban van a parti öltözékünkkel.  Az átmulatott éjszaka után pedig jól esik a feltöltődés a vízparton. A strandszezon beköszöntével itt az ideje beszerezni egy hatalmas shoppert, amellyel hódíthatunk a plázson. Fürdőruha, papucs, törölköző, napszemüveg ezekben biztosan elfér majd minden strandkellékünk. Ha pedig kipihentünk magunkat és visszacsöppentünk a mindennapi életbe egy kisebb méretű kézitáska lehet nagyszerű társunk, hiszen néha elegendő csak pár dolgot magával vinnie.