INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Dora’s Jótékonysági Divatbemutató – DIVATOSAN EGY JÓ CÉLÉRT!

A Dora’s Fashion és a Paparazzi Teracce összefogásából rendezték meg november 23-án a Dora’s Jótékonysági Divatbemutatót, Széles Diána alpolgármester védnöksége alatt. A rendezvény célja az volt, hogy nehéz sorsú gyermekeket, egészen pontosan a Bihari Állami Gondozottak Egyesületét támogassa, mosolyt csalva az egyesület által támogatott családok, gyerekek számára!

A Paparazzi és a Dora’s az est bevételének 20%-át ajánlotta fel az Egyesületnek. Márkánk a bár galériájában pop-up store-t alakított ki, ahol a bemutatón is szereplő ruhákat, valamint Cango&Rinaldi termékeket is meg tudták vásárolni a meghívottak.

 

A nemes szándék mellett természetesen egy kötetlen, kellemes hangulatú estét tölthettek együtt a vendégek, miközben a Dora’s és a Cango&Rinaldi márka igazi mesevilágát tárta elénk kollekciójával.

Első túrként a DORA’s őszi/téli kollekcióját láthatták az érdeklődők.  A márka fiatalos és energikus ruháival arra hivatott, hogy merjünk színeket viselni, melyben Önmagunkra találhatunk! Második felvonásként a méltán népszerű Cango&Rinaldi őszi/téli kollekciója került a színpadra. A C&R termékek viselésével a megjelenésünk magasabb szintre emelkedik, hiszen különleges, egyedi bőrből készülnek és kevés esély van rá, hogy szembe jön velünk az utcán. A kiegészítők mellé szőrme bundákat mutattak be a modellek.

Félidőben egy szuper koktélbemutatóval kedveskedett a Paparazzi bár.

Ezután az ünnepi kollekció következett, ami a csinos és egyben elegáns darabokat kedvelőknek is kedvezett.

A showt a Cango&Rinaldi és a Swarovski évek óta sikeres együttműködésének gyümölcseként született táska – cipő kollekciója zárta. A rendezvény záróakkordjaként egy csodálatos hajkölteménnyel és meseszép fantázia sminkkel készült Simon Tamás és Pankotai Anita! A modell természetesen itt is Dora’s estélyi ruhát viselt!

Az est háziasszonya: Megyeri Csilla volt, a modellek hajáról a Tomzone szalon tulajdonosa, Simon Tamás, míg a sminkükről Pankotai Anita gondoskodott!

„Nagyon büszke vagyok és örülök, hogy ennyien egy jó ügy mellé álltak” – mondott köszönetet Török Dóra, a Dora’s márka megálmodója.

Külön köszönet minden kedves vendégünknek, aki részt vett az eseményen és velünk tartott, hozzájárulva a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének támogatásához, ezáltal örömet szerezve és kicsit szebbé téve a közelgő karácsonyukat! Szeretnénk külön köszönetet mondani Széles Diána alpolgármester asszonynak, hogy az esemény mellé állt és személyesen is megtisztelt jelenlétével!