INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

DORAS image fotózás!

A Doras márka image fotózásán jártunk a Toprum roof bárban, Budapest legújabb közkedvelt helyén, ahol a fotózás ideje alatt éppen a hely téliesítése zajlott, így tökéletes werk képek születtek a munkálatok végzőkkel, így megfűszerezve a fotózás hangulatát (képek a cikkben). A kampány két modelljét, Sándor Orsit és Megyeri Csillát faggattuk két fotó között arról, hogy mi a divat idén ősszel, hogy tetszik nekik kollekciónk, kiknek ajánlják a márkát?

Orsi, hogy érezted magad a Doras márka legelső kampány fotózásán?

  • Szeretem a fotózások hangulatát. Ma is egy remek csapat jött össze. Mert ez egy igazi csapatmunka. A tervező, a modell, a sminkes, a stylist, a fodrász, és a fotós, mindenki hozzátesz valamit a végeredményhez.

Milyen Sándor Orsi a mindennapokban, milyen ruhákat viselsz, miben érzed jól magad?

  • Én nagyon kényelem centrikus vagyok. Szeretem ha a ruhám nőies, laza és kényelmes. Sosem sanyargatom magam a divat miatt, például magassarkút is csak ritkán veszek fel.

Már láttad a Doras márka legújabb kollekciójának alapdarabjait, ezeket a modelleket, hogyan tudnád beilleszteni a ruhatáradba?

  • Van egy állatos garbó, ami nem állatbőr mintás, hanem inkább vicces. Talán elefánt, zsiráf és mackó volt, egy csajos szűk felsőn. Szeretem az ilyen humoros megoldásokat. Azt például meg fogom venni!

Mi az az alapdarab, amit ősszel be kell szereznünk a ruhatárunkba?

  • Volt ma rajtam egy tüll miniszoknya egy szűk felsővel. Az nagyon tetszett! Szerintem be is szerzek egy ilyen fodros tüll szoknyát, az nagy divat lesz most ősszel és télen.

Ha jellemezni kellene téged és a divatot egy mondatban, mi lenne az?

  • Szerintem az a legjobb, ha valaki nem egy az egyben felveszi azt, ami divat, hanem valamit belecsempész a divatba a saját egyéniségéből.

 

Csilla, hogy érezted magad? Nagyon örülünk, hogy elvállaltad a fotózást!

  • Én köszönöm a felkérést! Nagyon szeretek fotózni, örülök, hogy megismerhettem az Orsit, és veletek is nagyon szeretek együtt dolgozni. Remélem lesz még folytatás.

Kiknek ajánlod a Doras őszi kollekcióját?

  • A komolyabb, elegáns vonalat képviselő nőknek ajánlom. Azt nem mondanám, hogy konzervatív, hiszen a színskála minden színe megtalálható a kollekcióban. Fiatalos, extra vagány darabok, azoknak a nőknek, akik szeretik az egyedi darabokat és ki akarnak tűnni a szürke hétköznapokból.

Melyik ruha volt a kedvenced?

  • Volt rajtam egy szoknya-felső együttes, ami abszolút önazonos volt! Idén ősszel a favoritjaim a nadrágkosztümök, ceruzaszoknyás szettek. A színe is favorit volt, mert szeretem a mustársárgát és kéket is.

A hétköznapokban, hogyan öltözködsz?

  • Kedv kérdése, idén ősszel nagyon tetszenek a vadállat minták: a leopárd, kígyó, krokodil. Ezeket imádom belecsempészni a ruhatárámba. Az eseménytől függően választom ki a szettem. Magasban most a zokniszerű magassarkúk az alapdarabjaim, de a sportcipőket is szeretem.

Mit jelent számodra a divat?

  • Egy divatőrült vagyok. Esztétikum, szépség, minden eköré épül. A külsőségek szerintem nagyon fontosak. Manapság először az emberek külsejét látjuk, a divat pedig ebben segítségünkre van.