INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Cango&Rinaldi, a különleges varázslat

A Cango cég hosszú és fényes múltra tekint vissza. A Csángó család bőrdíszműves hagyatéka négy generáción keresztül nyúlik vissza a 19. századig.

A divat történelmébe Csángó Henrik örökre bevéste nevét, hiszen 1897-ben alapított céget, majd kézzel készített bőröndjeivel első magyarként 1910-ben Grand Prix-t nyert a Párizsi Világ Kiállításon. Nagy sikerének nyomán leszármazottai a mai napig építík tovább mesterségét. Napjainkban Henrik unokája, Csángó Tamás ötvözi a több generációs családi hagyatékot, a folyamatosan megújuló divattal. Ehhez hazai sztárok segítségét is kéri, akik arcukat adják, ehhez a kimagasló minőségű márkához. Bárhol is jársz a világban egy Cango táskával, cipővel, vagy kiegészítővel, biztos lehetsz benne, hogy mindenki felismeri.

Tamás gyerekként a családi manufaktúrában tanulta meg a finom fogásokat, majd később New Yorkban modellőrként ismerkedett meg a divat világával. Magyarországra visszatérve, 1989-ben tovább gyümölcsöztette tudását és olasz partnerével, Antonio Rinaldival létre hozták a tradicionális tapasztalat és az olasz minőség különleges kombinációját, a Cango&Rinaldi-t!  A Cango&Rinaldi ma is hűségesen kitart a több mint 100 évre visszanyúló alap értékei mellett, melyek: a magas minőség, az egyediség, és az exkluzivitás. A cég az értékek megőrzésébe fektetett elhivatottságnak köszönhetően mára nemzetközileg ismert divatmárka, mely különleges és minőségi alapanyagok használatával teremt egyedi formavilágot.

Néhány apróság, amit fontos tudni, mielőtt Cango& Rinaldi terméket vásárolsz.

A kollekciók segítették a márkát, hogy egyedi, egymásra épülő termékcsaládokat hozzon létre, ezáltal is kitörve a többi márka sokaságából. Mindig is kihangsúlyozták a kollekciók apró egybefüggő darabjainak harmóniáját, az apró kristályok típusától és színétől kezdve, az anyaghasználatig.

A táskák kézzel készülnek a legnemesebb anyagok használatával, melyek tökéletes egységet alkotnak, a hozzá párosított cipőkollekciókkal.

A cipő kollekciói minden alkalomnak megfelelően kínálnak divatos és kényelmes lábbeliket.

Az ékszerek tökéletesen harmonizálnak egymással és márkánk több termékcsaládjával is, ez által váltak a divatos megjelenés elengedhetetlen kiegészítőjévé. A swarovski kristályok csillogása, ötvözve a gyönyörű, élénk textúrájú bőrökkel, egyedi megjelenést kölcsönöznek.

Sok köves karkötő: https://bit.ly/2Je8wLn, Nyaklánc: https://bit.ly/2sCbBdS, Fülbevaló: https://bit.ly/2JoNWnE, Kék virágos karkötő: https://bit.ly/2JkoShu, Fülbevaló: https://bit.ly/2sHQvty

A Swarovski kristályok, ékszerek története Daniel Swarovski nevéhez fűződik, aki 1882-ben született Csehországban. Ebben az időben Csehország volt a melegágya a kristály és üveggyártásnak, Swarovski apja üveg öntödéjében volt tanonc. 19 évesen létrehozta az elekrtomos energiával működő kristályvágót, amelyet később szabadalmaztatott. Miután finanszírozókra talált, új céget alapított Wattensben Tirolban, az osztrák Alpokban., ahol sikerült kiépíteniük hatalmukat. A helyszín izolált volt a versenytársakkal szemben, mégis olyan régióban volt található, ahol a párizsi, és fontos vevők, viszonylag könnyen megközelíthetők voltak. 

A 19. század végén és a 20. század elején már kristályokat használtak a formális estélyi ruhákon, ekkor figyelt fel rájuk a divatipar. Ez volt az első Swarovski a piacon. 1908-ban Daniel három fia, Wilhelm Friedrich és Alfred is csatlakozott a családi vállalkozáshoz. Az I. és a  II. világháborút is sikerült “túlélnie” Swarovski cégnek, ezek alatt az évek alatt kifejlesztettetek egy olyan szerszámot, mint a köszörűkő, amelyet 1919-ben vezettek be. A vállalat tovább bővült leányvállalatokon keresztül.1956-ban 94 évesen Daniel Swarovski meghalt. De leszármazottai a mai napig aktívan irányítják a céget, mely folyamatosan termel finom kristályokat, ékszereket és szinte a világ valamennyi piacára sikerült “betörniük”.

Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet. A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a Swarovski márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat.

Előfordul, hogy egy-egy divízió összefog egy másikkal, ennek eredménye például a kristályokkal kirakott csodás színházi látcső család. Ismert műveik között van az Aurora Borealis, amit Christian Dior-ral közösen terveztek, de jellegzetesek az ezüst- és a színes kristálykollekciók is. A választék igen széles – a dísztárgyaktól az ékszereken, órákon és a Disney –figurákon át a pendrive-okig terjed. Manapság a legmeglepőbb tárgyakat “öltöztetik fel” Swarovski kristályba a fülhallgatóktól a porszívókon át a Mercedesekig. Ezen összefogás egyike a Cango&Rinaldi termékeken található csodás csillogó kövek gyűjteménye is.

A Cango idei nagy újítása, az eddigi kollekciókhoz képest, hogy sokkal letisztultabb és lágyabb vonalakat köve. Ez az új Bride kollekció, A tervező, Csángó Tamás, a kollekció arcával, Kulcsár Edinával, aki gömbölyödő pocakkal is ragyog, mutatta be a pasztell mesevilágot egy exkluzív tavaszi hangulatú brunch keretein belül, az esemény háziasszonya pedig Lipcsei Betta volt.

A nemzetközileg is elismert magyar divatmárka a Vintage Gardenben, Laura Virág mesés dekorációjával még tökéletesebbé téve mutatta be legújabb kollekcióját, amivel Csángó Tamásnak nem titkolt vágya, hogy egy újabb közönség felé nyisson.

„A tavasz trendi pasztell színei mellett hiszek a gyöngyök örök és maradandó vonzerejében.”- nyilatkozta Tamás.

A tervező a szokásos bőr és kristály alapanyagok mellett új, egyedi részleteket is alkalmazott, mint a gyöngyök és egy olyan színvilág, amit a márkától eddig még soha nem láthattunk. A babarózsaszín és babakék édeskés árnyalatai ráadásul nem csak az ékszereken, de a lábbeliken és táskákon keresztül is üdeséget hoznak a viselőjük életébe. Szerelem első látásra a kollekció összes darabja.

Kulcsár Edina egyik utolsó kampányfotózása volt ez a gyermekvállalás előtt, aki elmondása szerint azért szereti ezeket a fotózásokat, mert itt teljesen önmaga lehet és felszabadultan mosolyoghat.

Ha trendi menyasszony szeretnél lenni mi biztosan a Bride kollekció darabjait ajánljuk neked. A letisztultság mellett azért megmaradtak az extravagáns elemek és vonások, melyek elmaradhatatlanok, ha egy Cango&Rinaldi kollekcióról beszélünk.

Szandál: https://bit.ly/2M3Lsg8