INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

Cango&R ékszerek

Egy jó ékszer mindig elengedhetetlen kiegészítője a napi szettünknek.  Amit pedig garantálunk, hogy az idei divat mindenkit elvarázsol majd. Mutatjuk a szezon legmenőbb darabjait!

Ha össze kellene foglalni az idei trendeket, akkor csak ennyit mondanánk röviden, tömören: kagylók, gyöngyök, kövek minden mennyiségben!

Az első favoritunk az egyszerű és elegáns kiegészítő, ami klasszikus és megunhatatlan gyöngyökből készül. Sok színben, méretben és fazonban megtaláljátok a webshopunkon, válasszatok többet és viseljétek egyszerre őket. Hiszen idén a jelmondat: a több a kevesebb! Egyik személyes kedvencem, hiszen én is a letisztult, egyszerűbb darabokat kedvelem, az az irizáló fehér, és gyöngyházfényű rózsaszín Swarovski gyöngyökből készült, egy soros karkötő. Az egyik gyöngyöt egy fém keret veszi körül, mely Cango&Rinaldi feliríttal gravírozott. Kapcsolója mágneses fém henger, mely allergiamentes bevonattal van ellátva.

Gyöngy ékszereink a következő linken érhetőek el: https://doras.hu/?s=gy%C3%B6ngy

A kétezres évek elején divatjamúlt lett az arany ékszer. Ahogy Carrie Bradshaw is megmondta, Ő utálja az Aidentől kapott gyűrűt, hiszen arany és ezt ki viseli manapság. Viszont itt jön a csavar, idén Carrie is beújítana, hiszen az arany ismét hódító útjára indult a már régebb óta felkapott rosegold mellett!

Kollekcióink között mindenki megtalálja a hozzá illő visszafogottabb vagy extrémebb arany darabokat is, ezért érdemes szétnézni, hiszen az ékszerekből csak egy-egy modell készül, így garantálva azt, hogy nem jön velünk szembe az utcán. Ha pedig nem lenne elég, hogy arany, akkor kombinálhatjuk egy kis bőrrel és mozaikokkal.  A 2019-es év újdonsága, figyelem: A MOZAIK! A nyári kollekcióban nemcsak táskákon, cipőkön fedezhetjük fel ezt az újítást, de az ékszertervezőket is megihlette ez a trend!  Bőr alapon színes mozaikok, és ezüstszínű kristályokkal díszített akasztós fülbevalók, nyakláncok és karkötők is megjelennek a kollekcióban. Vidám színek, hangsúlyos kiegészítők, amelyek tökéletesek lesznek alkalomra, de akár hétköznapra is bátran viselhetjük majd őket!

Mozaik ékszereink a következő linken érhetőek el: https://doras.hu/?s=mozaik

A különlegességeket szeretők se csüggedjenek, hiszen igazán exkluzív darabokat tartogatunk a végére a számukra is.  A Cango&R márka kedvelői megszokhatták, hogy minden évben valami újdonsággal drukkol elő a cég. Idén ez a pillangó medál volt, amit egy kis glitterrel varázsoltak még különlegesebbé. Ezeken a modelleken is megjelenik a Cango&R gravírozás, ami mára már a márka egyik legfontosabb védjegye. Fedezd fel az új 2019-es ékszerkollekciót és hagyd, hogy elkápráztassanak a csillogó glitter pillangók!

A pillangós ékszerek a következő linken érhetőek el: https://doras.hu/?s=pillang%C3%B3+

Ha egy kicsit merészebb stílusra vágysz, akkor Dukai Regi kollekciója a Neked való. Regina kollekciójában a szegecsek kerültek előtérbe az ékszereken! Újíts be TE is egy ilyen menő fülbevalóval, gyűrűvel vagy éppen karkötővel!

Nézz szét bátran a kollekcióink között, és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat! Sőt, ha webshopunkon vagy üzletünkben vásárolsz augusztus 20-ig, akkor a Cango&R ékszereinkre -20% kedvezményt kapsz Tőlünk ajándékba 🙂 Shoppingra fel!