INGYENES HÁHOZSZÁLLÍTÁS 100.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

2018. őszi divatmustra

Az új évszak beköszöntével az új irányzatok is megérkeztek. Az idei ősz a nagy visszatérőké. Izgalmas kompozíciók, merész formák jellemzik a toptrendeket.  Ez a szezon nem a minimalistákról fog szólni az egy már biztos. Jó ideje tudjuk, a divatban tabuk nem léteznek, itt szinte mindent lehet! Kiváló példája lesz ennek az idei ősz. Lássuk, mit is fogunk viselni a hűvösebb idő beálltával.

Színek tekintetében csak az idén gyümölcsökre kell gondolnunk. Lilák, sárgák, barnák, zöldek és a bordók mellet a finom bézs árnyalatok is megjelennek majd a klasszikusok mellet, igazi őszi színkavalkádot hozva el nekünk. A természet meleg színei mellett a fémes színek, úgymint az ezüst és az arany is előtérbe kerülnek.

Ha ősz, akkor ismét vissza az iskolapadba. A 90-es évek óta tudjuk, a népszerű Spinédzserek imádják az ikonikus kockás mintát. A különleges darabok biztosan meghódítanak majd bennünket. Ha csak egy kicsit is, csöppenjünk vissza az iskola falai közzé. Ha azonban jobban rajongsz az üzletasszony kinézetért és inkább már a tárgyalóteremben tevékenykedsz, mint a tanteremben, akkor sem kell lemondanod erről a motívumról. A divatipar elmésen használja a kockás mintát, hiszen karakteres kreációk születtek meg, férfi módra a határozott nőkre szabva, így nyerve új értelmet a power-dressing. Egy jól szabott férfinadrág inspirálta viselet telitalálat lehet egy szuper nőies darabbal kombinálva. Romantikus jegyek megfelelően lágyítják a maszkulin kinézetet. Az átsejlő csipke idén ősszel is rabul ejt, melyet ezennel nem csak a szetted alatt viselsz majd. Légy buja és sejtelmes!  

Az abszolút nyertesek idén az állatbőrminták. Az időről-időre újra felbukkanó leopárdminták és kígyóminták, újra meg újra felébresztik a bennünk szunnyadó vadságot. Olykor még a két kultikus mintázat együtt is működik. Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, oszlass el minden kételyt, vesd be magad a dzsungel mélyébe. Ha kellően elmerültél az őserdő nagy vadjai között gyorsan emelkedj is fel a fellegek fölé egészen a csillagok közzé! Nem kell Hollywoodi sztárnak lenned ahhoz, hogy tündökölj a hétköznapokban. A csillag minta marad és biztos, hogy nem hullócsillagként távozik majd a divat fénylő égboltjáról.

A trendeket a Cango&Rinaldi sem kerülte meg, megtervezte, s elhozta a legszebb, legnőiesebb fazonokat, darabokat, amelyekkel most Te is felfrissítheted gardróbodat. Segítünk eligazodni az idei trendekben, megtalálni must-have darabjaid, melyeket kedvedre kombinálhatsz majd. Ne szabj határt a képzeletednek! Kerüld az unalmast, légy feltűnő és bátran aktualizáld megjelenésed! Szóljon Rólad az ősz! Nézzük, hogy mi is jellemzi leginkább a legújabb kollekciót.

Metál csillogás

Fényes anyagok, fémes felületek, most ragyogóbbak, mint valaha. A tervezőket már néhány szezon óta foglalkoztatják a fényűző elemek, melyek az idei őszre be is értek. Nem tudunk és nem is akarunk szabadulni az ezüst és az arany bűvköréből. Legyenek a Te mindennapi szettjeid állandó darabjai is. A Cango&Rinaldi új kollekciójának megannyi darabja ámulatba fog ejteni. Feltűnés?  Jöhet!

Szegecsek minden mennyiségben

A tervezők szegecsek iránti rajongása nem tud csillapodni. Régi klasszikusként köszönnek vissza a csillámló fémdarabok, megszédítve az outfitünket. Cipők és táskák apró, de annál meghatározóbb részeit képezik, így téve az összhatást teljessé. Hangolódj rá a Rock and Roll életérzésre! A Cango&Rinaldi kollekciójában is számos darab ékét képezik, csak rajtad áll melyik fazonnal és színnel hódítasz idén.

Időutazás

Utazzunk vissza a pompás barokk világába. Ha gondolatban kellőképp elidőztünk a mozgalmas ornamentikák korában, eszméljünk fel, hiszen a látványos nyomatok visszatérnek a jelenkorba. Az impozáns minták, fenséges megjelenést kölcsönöznek majd Neked. Vonulj végig az utcán, úgy ahogyan eddig még sohasem. Az arisztokratikus megjelenés garantált a csodás táskákkal a hozzájuk illő cipővel és ékszerekkel. Légy ezáltal Te az előkelő koronázatlan street style királynő!

Harcos amazon

Veszélyes terepre tévedtünk, azonban csak a divat színterén. A tervezők olyan vagány hordható darabokat álmodtak meg, amelyeket a mindennapokban is viselhetsz. Vedd fel a karaktert, majd dobd fel az outfited az örök klasszikus military mintákkal. Viseld akár cipőn, táskán vagy ékszereiden!

Piros, sosem elcsépelt

Van, ami sosem megy ki a divatból. A divat ciklikussága valós tény, azonban a piros állandó szereplője ruhatárunknak, így az örök és megunhatatlan piros sem hiányozat az idei irányzatok éléről. A hidegebb hónapokban garantáltan felforrósítja majd a légkört körülötted és minden szem rád szegeződik majd!