Bio Alga-Mix tabletta

Algagyöngyök. Golden GREEN Spirulina alga öregedésgátló lehúzható alginát pormaszk 6g

Tartalom

  algagyöngyök

  Kérjük, olvassa el a Szállítási és Fizetési Feltételeket. Tapasztalatok Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően.

  algagyöngyök

  Itt tudja leírniés elküldeni neki a kedvező tapasztalatait. Termék leírása Spirulina és Chlorella alga tabletta Az algák a Föld legősibb élőlényei közé tartoznak.

  algagyöngyök

  Alga algagyöngyök illetnek többféle sós- és édesvízi növényfélét is. Vannak közöttük parányi egysejtűek de nagyobb, leveles növények is.

  algagyöngyök

  Népszerűségük egyik fő oka az, hogy rendkívül gazdagok értékes tápanyagokban. Az algákkal — túlzás nélkül — az óceánok, a tengerek és az édes vizek legértékesebb kincseit vehetjük algagyöngyök.

  Az algafélék jellemzően összegyűjtik és felhalmozzák a környezetük minden értékes sóját és nyomelemét.

  Juhász Edina

  A Spirulina és Chlorella alga édesvízi eredetűek és híresek magas fehérjetartalmukról is. Amennyiben különleges fehérje- ásványi anyag- és nyomelemforráshoz szeretnénk jutni, fogyasztásuk feltétlenül ajánlható.

  Megalkottuk két kiváló alga spirulina és chlorella alga harmonikus keverékét, azzal a céllal, hogy Ön egybecsomagolva élvezhesse az összeadódó kedvező hatásokat. Nettó tömeg: 60 g Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva! Kapcsolódó termékek.

  algagyöngyök