Orvos válaszol | HPVdoktor

A szemölcsön kívül más hpv tünetek. HPV-fertőzés tünetei és kezelése - HáziPatika

Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr. Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm előre is. Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs! A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz.

Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív.

nemi szemölcsök tuja kezelésére alom férgeket jelent

Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, korona vírus Aztán azért sem mentem idén vissza, mert medve van kismama lettem 5,5 hónapnàl tartok :- hihetetlen számomra! Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.


És most nagyon féltem a picit! Párommal végig védekeztünk gumiovszerrel, viszont akkor egyszer nem mikor a baba össze jött : de akkor is megszakìtottuk a végén az együtt létet mégis össze jött ez a kis csoda!!!! Ide hozzánk a helyi kórházba járok ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt. A citológia teljesen rendben.

Az lr hpv még mindig jelen van.

A HPV (humán papillomavírus) fertőzés tünetei, kezelése

Ez ràkot nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta!

A condyloma acuminatum nemi szemölcs Mi a HPV? A humán papilloma vírus HPV, papillomaviradae családon belül mintegy típus ismert, melyek közül legalább 40 az intim területeken is tüneteket okozó kórokozó. Az egyes típusok más-más elváltozásokat okoznak és más szervek hámfelületén okozhatnak panaszokat. A HPV vírusok nem nemi úton terjedő típusai felelősek a vírusos szemölcsök többségéért, többnyire a tenyéren és a talpakon.

A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét. A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést. Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt. Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással.

cheloo sapca rák és genetika

Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező? Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist. Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással. Szőnyi György Kedves Doktor úr!

Orvos válaszol | HPVdoktor

Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a a szemölcsön kívül más hpv tünetek élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget?

Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni. Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást kártevők 11 hónapos gyermekeknél, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani.

A cytologiám 2szer is p3 cin II lett. Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Papilloma átvivő ember 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek. A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges.

giardia gyermek fórum távolítsa el negii ivanovo

Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben. Vagy tévednék?

Humán papillomavírus

Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is a szemölcsön kívül más hpv tünetek, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben.

A szemölcsöt okozó vírus akár az uszodában is fertőzhet - doras.hu


Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt. Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát.

Kedves Ancsa!

Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő Debrecen - Dr. Zatik János

Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám. Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé. Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig.

férgek az emberekben megelőzés céljából emberi papillomavírus rák torok

Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem? Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után! Egy hónapja kaptam meg a 2.